Kutluata, İktidara Fena Çıkıştı

30.01.2012 09:46:15

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe teşkilatı Olağan Genel Kurulu, Akyazı merkezinde bulunan Rüyam düğün salonunda gerçekleştirildi. Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, İl Başkanı Orhan Ünver, İlçe Başkanları, Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, MHP eski il ve ilçe başkanları, MHP İl genel ve belediye meclis üyeleri, Oda Başkanları, muhtarlar, diğer siyasi partilerin ilçe başkanları, çok sayıda partili ve delege katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığına Sakarya Milletvekili Porf. Dr. Münir Kutluata’nın getirilmesinin ardından saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile kongre başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ahmet Birinci, MHP’nin bayrağını Akyazı’da en üst seviyeye taşımak ve Akyazı’yı geleceğe taşımak adına azimle çalıştıklarını, bundan sonra da bu çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. İl Başkanı Orhan Ünver ise, kongre sürecinin birlik ve kardeşlik havasında gerçekleştiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi, ne yaptıkları belli olmayan işlerle uğraşıyorlar!

Büyükşehir Belediyesini eleştiren Ünver, “Akyazı’ya bir çivi dahi çakmayan, şehir merkezinde oyalanan bir Büyükşehir Belediyesi var. Ne yaptıkları belli olmayan işlerle uğraşıyorlar” diye konuştu. Son olarak kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. Münir Kutluata ekonomik gidişatın Ülke’de gelecek adına kaygı yarattığını ifade ederek, “Bu iktidar ülkemiz üzerinde çok büyük tahribata yol açtı. Milli ve ekonomik konularda hep geriye doğru gitmekteyiz” dedi.

Yabancılar sayesinde ekonomimiz nefes alıyor!

Ekonomiyi kanayan yaraya benzeten Kutluata, “Milletimizin ümitsizliğe düşmemesi adına MHP olarak gittiğimiz her yerde doğru bildiklerimizi anlatıyoruz. Tarım kalmadı, kirli sanayi şehrimize göz dikti.Köylü diyarı Akyazı’da çiftçi üretmiyor. Bakın iktidarın vekilleri tek anlattıkları ise banka borçlarını erteledikleri, taksit getirdiği yönündedir. Üretmeyen bir ülke haline geldik. Yabancılara mahkum olduk, onlar sayesinde ekonomimiz ara sıra nefes alıyor” dedi.

İş dünyası konuşamıyor!

İş dünyasının kötü ekonomiye rağmen konuşamadığını söyleyen Kutluata, “İş dünyası konuşamıyor, çalışan konuşamıyor, işsizler konuşamıyor. Herkeste bir panik var. Bu memleketi bunlar bu hale getirdiler” dedi. MHP’nin ilk yapılacak olan seçimlerde başarıya ulaşacağını ifade eden Kutluata, MHP’nin parlayan bir yıldız olduğuna vurgu yaptı.

Konuşmaların sona ermesinin ardından yeniden İlçe Başkanlığına aday olan Ahmet Birinci tek liste olarak seçimlere girdi. Birinci tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

 

YORUMLAR

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

Diğer Haberler

Ayşe CEBESOY'un Alifuatpa...
...
Devamı >>
Zaman Yönetimi Başarı Get...
...
Devamı >>
Keleş: ''Telefonum 24 Saa...
...
Devamı >>
Sağlıkta 'Tek Tık' Dönemi...
Vatandaşın hastane ve doktor bilgilerine anında ulaşabileceği internet sitesi ay sonu...
Devamı >>
Soğuk: ''TÜVASAŞ İçin Teh...
Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, TÜVASAŞ’ın Ferizli’ye taşınması mes...
Devamı >>
Türk Kargo Gemisi, Alobo...
Yunanistan açıklarında bir Türk gemisinin alabora olduğu, 1 Türk'ün hayatını kaybetti...
Devamı >>
Bu haberi yazdır Yorum Yaz Tavsiye Et

TÜM HABERLERİ LİSTELE »

Tüm hakları saklıdır © 2012. Radyonet bir PAK Ajans A.Ş. kuruluşudur. Aktif ziyaretçi: 10
Bu site RadyoArsivi.Com üyesidir Radyodinle.us