16 Yıllık Çocuk Özlemi Bitti

29.07.2011 09:56:19

 Yıllardır çocuk özlemiyle yanıp tutuşan Sakaryalı bir aile, 16 yıl aradan sonra bir çocuk sahibi olmanın heyecanını yaşıyor.

 

Adapazarı’nda hurdacılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan Mahmut Niğdelioğlu ve eşi Songül Niğdelioğlu, 16 yıl sonra tıbbi tedavi yöntemiyle bir erkek çocuk sahibi oldu.

 

Abdülkadir adını verdikleri minik yavrularının dünyaya gelmesiyle çocuk özlemi sona eren anne-baba büyük sevinç yaşarken, anne Songül Niğdelioğlu, "Ümidimizi hiç bir zaman yitirmedik. Yıllar boyu Allah’a dua edip durdum. Çok mutluyum. Oğlumuz Abdülkadir ile birlikte güzel günler bizleri bekliyor. Şu an 8 aylık olan bebeğimiz hayatımızı bir anda değiştirdi. Allah çocuğu olmayan her kadına annelik duygusunu yaşatsın." şeklinde konuştu.

 

Baba Mahmut Niğdelioğlu da babalık duygusunu yaşamanın heyecanı içinde olduğunu ifade ederek, "Babalık duygusu çok güzel ve tanımı zor bir olay. Önce Allah’a, sonra da çocuk sahibi olmamıza yardım eden doktor Sayın Turgay Şenen’e sonsuz teşekkürler” dedi.

 

Öte yandan 16 yıldır çocuk özlemiyle yanıp tutuşan genç çiftin bebek sahibi olmasına yardım eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Turgay Şenen ise, aileye tıbbi tedavi uyguladıklarını ve bu yöntemin başarıya ulaştığını söyledi.

Şenen ayrıca, anne ve çocuğun sağlık durumlarının çok iyi olduğunu belirterek, genç çifte bebekleriyle birlikte sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

Diğer Haberler

Gençliğin Bayramı, Herkes...
19 Mayıs, Türk milletinin esaret zincirini kırmak adına Büyük Önder Atatürk’ün ...
Devamı >>
''Şekeri Deseler, Onu da ...
Soğuk: “Tüvasaş’ın yeri hapishane gibi!”...
Devamı >>
Sakarya Atatürk Stadı'nda...
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde Sakarya Atatürk St...
Devamı >>
Sakarya Eğitim ve Araştır...
Orman Bölge Müdürlüğü arazisi üzerine yapımı tamamlanan 400 yataklı Eğitim ve Araştır...
Devamı >>
Camii Projesine Uluslarar...
...
Devamı >>
Yaşar Gökçe'yi Unutma!...
...
Devamı >>
Bu haberi yazdır Yorum Yaz Tavsiye Et

TÜM HABERLERİ LİSTELE »

Tüm hakları saklıdır © 2012. Radyonet bir PAK Ajans A.Ş. kuruluşudur. Aktif ziyaretçi: 8
Bu site RadyoArsivi.Com üyesidir Radyodinle.us