Hırsızlık çetesi çökertildi, 5 tutuklama

03.07.2010 20:46:25

İstanbul, İzmir, Yalova ve Sakarya'daki çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan 5'i tutuklandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Sapanca ilçesindeki çeşitli evlerden gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına ilişkin yaptığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki sorgularının ardından Sapanca Adliyesi'ne sevk edilen 11 zanlıdan H.Ç, Y.K, A.T, M.A ve K.U, tutuklandı. K.K, B.K, G.Y, A.Ş, E.Ç ve N.S.isimli zanlılar ise savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sakarya, İstanbul, Muğla, Mersin ve Adana'da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan zanlıların İstanbul, İzmir, Yalova ve Sakarya'daki lüks konutlardan hırsızlık yaptıkları ve çaldıkları elektronik ve ziynet eşyalarını kendilerine ait iki elektronik eşya mağazası ve cep telefonu bayisi ile çeşitli kuyumculara sattıkları ileri sürülüyor.

Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 1 tabanca, 57 cep telefonu, 3 kamera, 4 dizüstü bilgisayar, 2 müzik çalar, 1 LCD televizyon, 3 fotoğraf makinesi, 1 modem, 2 flaş bellek, 1 dürbün, 23 kolye, 1 pırlanta ölçüm cihazı, 4 bileklik, 18 yüzük, 13 küpe, 5 broş, 36 kol saati, 6 bayan çantası ve 23 güneş gözlüğü ile hırsızlıkta kullandıkları belirlenen 3 murç, 2 levye, 2 maske, 11 çift çorap, 2 keski ve 4 tornavida ele geçirilmişti.. Zanlılarla birlikte hırsızlıkta kullandıkları iki otomobil de ele geçirilmişti.

YORUMLAR

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

Diğer Haberler

MHP'liler Meclis Grubuna ...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Orhan Ünver ve Yönetim Kurulu üyeleri, T...
Devamı >>
Büyük: MARKA Bölge İçin Ç...
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2012 1. Kalkınma Kurulu Toplantısı SATSO Konferans salon...
Devamı >>
Hendekli Köylüler Hidroel...
Hendek'te yapımı devam eden Aksu Hidroelektrik Santrali için 'ÇED gerekli değildir' k...
Devamı >>
Komisyon İncelemeleri Tam...
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Şırnak'taki ince...
Devamı >>
Karasu'da Yeni Demiryolu ...
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çe...
Devamı >>
3 Katllı Binada Yangın Ç...
Erenler'de bir ekmek fırının bacasından çıkan kıvılcımlar 3 katlı evin çatısını tutuş...
Devamı >>
Bu haberi yazdır Yorum Yaz Tavsiye Et

TÜM HABERLERİ LİSTELE »

Tüm hakları saklıdır © 2012. Radyonet bir PAK Ajans A.Ş. kuruluşudur. Aktif ziyaretçi: 14
Bu site RadyoArsivi.Com üyesidir Radyodinle.us