 Sakarya’nın en çok dinlenen radyosu olan 89.3 Radyo Net tarafından gerçekleştirilen “Sakaryaspor Kulübü başkanı kim olsun?” adlı anket sonuçlandı. Radyo Net dinleyicilerinin anketteki tercihi işadamı Rauf Batuboylu oldu.
Sakaryaspor kongresine yakın tarihlerde başlatılan ankette dinleyicilere 4 farklı seçenek sunulmuştu. Kulübün son başkanı “İsmail Gürses, basın sözcüsü Halit Evin, işadamı Rauf Batuboylu ve hiçbiri” seçeneklerinden birini tıklayan dinleyicilerin büyük çoğunluğu Batuboylu’na oy verdi.
İŞTE RADYO NET’İN ANKET SONUÇLARI
İsmail Gürses %20
Halit Evin % 24
Rauf Batuboylu % 51
Hiçbiri % 5
KONGRE ERTELENDİ
Öte yandan Sakaryaspor’un Cumartesi günü gerçekleştirilen kongresi Halit Evin ve Rauf Batuboylu’nun listelerini geri çekmesiyle divana kaldı. Divan kurulu da yeni valinin gelmesini beklemek üzere kongreyi erteledi.
|