Çelebi’den Sakaryaspor’u düzlüğe çıkarmanın formülleri!

14.05.2010 23:27:56

 Sakarya Genç İşadamları Derneği Başkanı Vecdi Çelebi, Sakaryaspor’u maddi sıkıntıdan kurtarabilmek için çözüm önerilerinde bulundu.

 

Hülya Sürücü ile Detay Programı’na konuk olan işadamı Çelebi, Sakaryaspor adına hesap açılmasını, Acun Ilıcalı gibi tanınmış ve güven duyulan simalar öncülüğünde kulübün tanıtımına yönelik olarak geniş bir organizasyon düzenlenmesini ve Toyota, Chery gibi firmalara sponsorluk teklifi götürülmesini önerdi.

 

İşte, 89.3 Radyo Net’de Hülya Sürücü ile Detay Programı’na konuk olan işadamı Vecdi Çelebi’nin Sakaryaspor’u düzlüğe çıkarmak için öne sürdüğü çözüm yolları:

 

MADDİ YÜK ÜÇ-BEŞ KİŞİNİN SIRTINDA

“Sakaryaspor yıllarca hep güzel şeyleri hedefledi, hep iyi bir yerlere gelmek için çaba verdi, ama nedense git-geller yaşadı. 1.lig-2.lig arasında gidip geldi. Sakarya marka şehir olmak istiyorsa, bunun bazı kriterleri vardır. Bu kriterlerden biri de sosyal yönlerdir. Bu sosyal yön içine Sakaryaspor da girer. O zaman Sakaryaspor’u önce layık olduğu yere getirmek lazım. Yönetim kendine göre bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama maddi sıkıntı maalesef üç-beş kişinin sırtında gidiyor.

SAKARYASPOR İÇİN HESAP AÇILSIN

Sakaryaspor için bir hesap numarası açılsa, herkes 10’ar veya 20’şer milyon lira yatırsa, büyük meblağda paraların toplanması sağlanabilir. Açılacak bu hesaba 50 bin kişinin para yatırdığınızı düşünsenize…

TANINMIŞ İSİMLER KULÜBÜ TANITSIN

Ayrıca Acun gibi popüler isimler Sakarya’ya getirilerek, belli kişileri de buna katarak büyük bir organizasyon yapılsa çok yararlı olur. Üstelik böyle bir organizasyonu gerçekleştirmek için de çok büyük sponsorlara gerek yok.

Özetle güvenilir ve tanınmış simaları ilimize getirerek, sporun önemini halka anlatabiliriz. Atatürk Stadyum’u böyle bir organizasyon için de uygun bir alan.

TOYOTA VE CHERY SPONSOR OLSUN

Bugün adı sürekli zikredilen iki firma var. Toyota ve Chery..Bu gibi firmalara kendimizi iyi ifade etmemiz lazım. Avrupa takımlarına bakın, Ford gibi lider bir firmayı sponsor yapmışlar.  Sakaryaspor için de neden Toyota sponsor olmasın? Örneğin 2 yıl Toyota yılı olsa, sonraki 2 yıl Chery yılı olsa, Sakaryaspor’a somut para akımı sağlanmış olur. Üstelik bunlar çok maliyetli şeyler de değil. Teklif götürülürse Toyota’nın, sponsorluk teklifine sıcak bakacağını düşünüyorum.”

 

Haber Hülya Sürücü

 

YORUMLAR

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

Diğer Haberler

Umre'ye İlgi Çığ Gibi Büy...
Umre'ye talep her yıl olduğu gibi bu yıl da artarak devam ediyor. 2012 Umre sezonunda...
Devamı >>
Belediye, 4 Körüklü Otobü...
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu dört adet körüklü otobüsü daha Sakar...
Devamı >>
Karasu Belediyesi'nden Je...
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu yayınladığı açıklamada; Karasu'daki su şebek...
Devamı >>
Kanserder Vali Mustafa ...
...
Devamı >>
Sakarya'dan Asayiş Olayla...
İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre son günler...
Devamı >>
Ozanlar Mahallesi'nde Asf...
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkan Vekili ile birl...
Devamı >>
Bu haberi yazdır Yorum Yaz Tavsiye Et

TÜM HABERLERİ LİSTELE »

Tüm hakları saklıdır © 2012. Radyonet bir PAK Ajans A.Ş. kuruluşudur. Aktif ziyaretçi: 20
Bu site RadyoArsivi.Com üyesidir Radyodinle.us